sunnuntai 2. helmikuuta 2014

109# MyDay


Tosiaan tämä kyseinen postaus vaihtoehto sai eniten ääniä viime kertaisessa kyselyssä.
Toteutus ei ehkä ole sellainen mitä toivoitte, mutta tekaisin hyvin hutiloidun video pätkän tallilta sekä nappasin pari kuvaa.

Aamusta heräsin puoli kymmenen aikoihin ja aamuisen facebookkauksen ja syömisen jälkeen aloin keräämään tavaraa kasaan huomista Saksan reissua varten. 
Puolen päivän jälkeen lähdin äitini kanssa tallille, joka kuvasi minua ja Cataa. Harjasin Catan käytävällä ja päästin taas vain maneesiin juoksemaan. Ja tosiaan videosta käykin jo ilmi, että päästin Timantin karkuun, hups! Ja tämän lisäksi Catalla oli jokin kiukku päivä ja oli aika sika hoitaessa..


Kotiin päästyäni söin ja siivosin lintuhäkit, otin tästäkin videota (tai ainakin yritin) mutta kamera ei ollutkaan kuvannu kuin hetken alusta :o
Siivoilun jälkeen käväisin kaupassa ostamassa suklaata ja salmiakkia saksaan mukaan, sielä kun ei näitä herkkuja saa:(
Nooh, empä tän jälkeen oikein mitään ole tehnykkään, värkkäsin kyseistä talli videota ja istunu Faces:D

Ja pahoittelut tosiaan tästä onnettomasta MyDay postauksesta, mutta ehkä minä joskus teille saan sellaisen "kunnollisen" väsättyä:)





Ja palataampa vielä tuohon Saksan reissuun. Osa teistä jo tästä tietääkin, mutta en sitä täälä blogin puolella ole vielä kertonut.
Lähden huomenna (maanantaina) koulukaverini kanssa Saksaan työharjoitteluun Stall-STI nimiselle kilpa/myynti tallille. Viivymme täälä kaksi kuukautta ja tänä aikana yritän teille mahdollisimman usein postata ja kertoa kuulumisia!
Cata jää Uotilaan asustamaan kavereiden kanssa ja viettämään "lomapäiviä":)

2 kommenttia:

  1. Saksasta saat kyllä suklaata ostettua! :) Kesällä käytiin Saksassa ja kyllä vaan me suklaata osteltiin sieltä, että ei hätää että suklaa loppuisi kesken ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tosi mulle kerrottiin ettei fazerin suklaita sieltä sais:D

      Poista